Meld je aan voor de pubquiz en borrel door een comment achter te laten!

Lieve bejaarde!

Soms zou je willen dat er een klok bestond die achteruit loopt. Ja, het zijn zware tijden: het huiskanon weer zoek, drie oktober geannuleerd, de Citysnack nog altijd afgebrand, café de Pelikaan gesloten en de roddelflop die er maar lafjes bij hangt. En dan ook nog eens die pandemie.

Dat is allemaal tot daar aan toe, maar wij konden het niet over ons hart verkrijgen het laatste weekend van november geheel onopgemerkt voorbij te laten gaan. Zoals de traditie het wil staat dan het huisweekend op de agenda, en daarvoor hebben wij een prachtig online alternatief uitgedacht waar we je graag voor willen uitnodigen.

Op zaterdagavond 28 november komen we met vele oud-huisgenoten in een online kampeerboerderij bij elkaar om aan de hand van een interactieve KlikQuiz vol smeuïge vragen, vreemde foto’s, cryptische puzzels en herkenbare deuntjes even oude tijden te doen herleven.

Aansluitend zal natuurlijk de borrel plaatsvinden en kan er tot in de late uurtjes gedanst worden op Django Wagner en Barry Badpak.

Gaat jouw hart hier ook sneller van klikken kloppen?
Laat in de comments hieronder weten dat je erbij bent!

Wees geen vierkant!

De BejaardenSoosOnlineHuisWeekendSub,
Martin, Erik, Martijn en Sanne

18 Replies to “Meld je aan voor de pubquiz en borrel door een comment achter te laten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *